Barion Pixel

Szép pázsit kutya mellett is? Lehetséges!

Akinek van háziállata az nagyon jól tudja, hogy a kiskedvencek mellett nagy kihívást jelent, sőt sok esetben lehetetlennek tűnik a kert és ezen belül főleg a makulátlan zöld pázsit fenntartása. A kutyák ugyanis kikaparhatják, kiáshatják az, a túlzott igénybevétel miatt pedig a gyep könnyen kikophat, a vizeletük okozta sárga foltokról nem is beszélve.

A Grassland Pázsitnak köszönhetően viszont a kutyásoknak is lehetővé válik a szép kert gondolata. A nálunk kapható kutyabarát pázsitok ugyanis jól bírják a magas igénybevételt és strapabíróak, ezért a kiskedvencek nem tudnak kárt tenni bennük. De mégis mitől lesz kutyabarát egy műfű pázsit?

Szép pázsit kutya mellett is?
A kutyásoknak köszönhetően a szép kert lehetővé válik a kutyások számára is.

1. A műfű gondozásmentessége miatt több idő marad a játékra

Az első szó, ami a legtöbb embernek eszébe jut a műfű hallatán, az a gondozásmentes. Ez egy igazán előnyös tulajdonság a mai rohanó világban, hiszen a gyep gondozására szánt időt így sokkal fontosabb dolgokra fordíthatjuk. Például több minőségi idő marad így házi kedvencünkre és a vele való játékra, sétára.

2. Kevesebb takarítás lesz a kutya után

Talán az egyik legnagyobb előny a kutya gazdik számára, hogy a műfüvet igazán könnyű tisztán tartani.

A saras mancsok az élet velejárói élő pázsit esetében. A természetes fű gyorsan sáros lesz, akár egy reggeli harmat vagy esőzés következtében. Egy kis barangolás a nedves udvaron és a kutyus máris behordta a lakásba a koszt! Műfű esetén viszont nem lesz több piszkos mancsnyom az otthonunkban! A mesterséges fű alatt ugyanis nincs talaj, ami miatt sár sem termelődne. S mindezek mellett a szintetikus pázsit remek vízelvezető rendszerrel is rendelkezik, melynek következtében eső után sokkal hamarabb szárad meg, mint az igazi fű.

A jó vízelvezető tulajdonságnak köszönhetően a műfű a házi kedvencek vizeletét is gyorsan elvezeti a vízelvezető lyukakon keresztül az aljzathoz. Egy gyors öblítés után így a kutyabarát pázsit ismét friss és tiszta lesz!

Szép pázsit kutya mellett is?
Műfű esetén többet nem lesz piszkos mancsnyom az otthonunkban!

3. Maximálisan biztonságos

Egy gazdi számára igen sokat jelent, ha tudja, hogy kutyusát biztonságban tudhatja. Mivel a műfű telepítése után nincs szükség semmilyen növényvédő szer, gyomirtó vagy műtrágya használatára, hogy a gyep egészséges maradjon, így nem kel aggódni affelől, hogy a kutyák megesznek valami olyat, amit nem kéne.

A műfűben ugyanis a bolhák, kullancsok és az egyéb kártevők nem tudnak megmaradni, így az teljesen biztonságos lesz kiskedvencünk számára! Az általunk forgalmazott műfüvek 100%-ban nehézfém – és mérgezőanyagmentesek, így nem tartalmaznak az egészségre káros ártalmas anyagokat.

4. Strapabírósága miatt esztétikus marad

Ha műfű mellett döntünk, nem kell aggódni a kiásott, kikapart foltoktól, kiégett területektől! A szintetikus pázsit ugyanis strapabíróságának köszönhetően folyamatos használat mellett is változatlanul esztétikus marad.

És mindezek mellett a nagy igénybevétel sem tesz jót a természetes fűnek. Ilyen esetekben pedig időre van szükség ahhoz, hogy a gyep helyreálljon. A prémium minőségű műfű használata után viszont a fűszálak könnyen visszaállnak az eredeti helyükre!

A szintetikus pázsit gyakorlatilag bármi olyannak ellenáll, amit a kiskedvencek, gyerekek vagy akár az időjárás okozhat. Így néhány év elteltével is éppen olyan kényelmes és esztétikus lesz, mint a kezdetekben!

Különösen igaz ez az olyan sűrű szövésű, strapabíró műfüveinkre, mint a Boxer vagy a Roma.

5. Maximális komfort

A műfű igazán kényelmes helyet biztosít a kutyusoknak, legyen szó akár játékről vagy éppen egy kis szundikálásról a puha pázsitban! A szintetikus pázsit mindkettőhöz biztosítja a maximális komfortot!

Szép pázsit kutya mellett is?
Őszi akciónk keretében rendkívül kedvező áron vásárolhatja

Cégünk évek óta foglalkozik prémium minőségű műfüvek forgalmazásával, illetve telepítésével. Kínálatunkban helyet kapnak a kutyabarát pázsitok mellett sportpályák, illetve játszóterek kialakítására alkalmas műfüvek. S emellett otthonra vagy akár irodába, étterembe alkalmazható szintetikus pázsitok, valamint tűzálló műfüvek forgalmazásával is foglalkozunk. Kérje szakértői kollégáink segítségét és szerezze be most őszi akciónk keretein belül dekorációs célú műfüveinket akár 30% kedvezménnyel!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.