Barion Pixel

7 év UV állóság belga minőség
átlag feletti UV állóságot vállalunk!

Roma műfű

A legsűrűbb műfüvünk

mufu osszehasonlito dhalia
Roma műfű
Roma műfű
Roma műfű
Roma műfű textura
Előző
Következő

Az egyik legsűrűbb műfüvünk, melynek vastagabb, tömörebb fűszálai sötétebb, nyári pázsit hangulatát idézik. A rövid szálmagasság olyan friss hatást biztosít, mintha most mentek volna át rajta fűnyíróval! A Roma műfű pázsit erős szálazása ellenére a kellemes tapintás nem marad el.

A fűszálak különleges Diamond-shape kialakításának köszönhetően a Roma ez egyik legerősebb műfüvünk, mely ideális választás lehet nagy igénybevétel esetén. Rugalmas fűszálainak és speciális profiljának köszönhetően a műfű szálai nehezen lapulnak le, s ha ideiglenesen súly is kerül rájuk, utána gyorsan visszaállnak az eredeti helyükre.

Annak ellenére, hogy műfű, a Roma igazán rendezett és természetes összhatást sugall. A műfű többszínű 25 mm-es polietilén szálainak és az aljzatban található elszáradt fűszálaknak köszönhetően garantált az élethű végeredmény. Kitűnő választás kertekbe, teraszokra vagy akár medence köré.

termek allatbarat Állatbarát
termek nehezfem es mergezoanyag mentes Mérgező anyag és nehézfém mentes
termek vizatereszto Vízáteresztő

termek diamond profil
Diamond profil

SZÁLMAGASSÁG25 mm
JELLEMZŐKÁllatbarát, sűrű, vastagabb szálak, rugalmas
ALKALMAZÁSI TERÜLET
Udvar, erkély, étterem, iroda
Roma műfű 3d

Diamond-profil
A gyémánt alak a legerősebb formajú szál a piacon. Ez a forma az erősség és puhaság kombinációja. Ideális intenzív igénybevétel esetén.

A műfű színtartósságára 7 év UV állósági garanciát vállalunk, mely garantálja, hogy a kert éveken át változatlan színben tündököljön. A műfű szinte bárhol megállja a helyét, letelepíthetjük a kertünkbe, teraszunkra, erkélyünkre, de akár dekorációs célra is felhasználhatjuk.

A műfűnek köszönhetően fáradságos munka nélkül egész évben szép kertünk lehet. Emellett még a környezetet is kíméli, hiszen kevésbé veszi igénybe a környezeti erőforrásokat, mint a valódi gyepszőnyeg. Megspórolhatjuk az öntözésre szánt jelentős mennyiségű vizet, a tápoldatokat, gyomirtót és fűnyíráshoz szükséges áramot. Összetételének köszönhetően szinte 100%-ban újrahasznosítható, ha már nincsen rá szükség.

A műfű jobban bírja az igénybevételt, mint a valódi gyepszőnyeg. Mivel a Roma szálai nehezen lapulnak le, így a gyermekek és kutyák mellé ez a műfű ideális választás lehet. Nem égeti ki az állatok vizelete, könnyen tisztítható, jó vízelvezetésének köszönhetően esőzés után hamar megszárad.

Műfű méretre vágás
A műfüveket 4 méter széles tekercsben áruljuk. A minimum rendelhető mennyiség 4 négyzetméter.

Miért a Grassland műfű?

Hasonló termékek

Monza műfű

– Monza –

Sötétzöld tónusú műfű.
Szálmagasság: ca. 20 mm

Dhalia műfű

– Dhalia –

Sűrű szövésű, hosszabb szálú műfű.
Szálmagasság: ca. 30 mm

casablanca la rosa műfű

– Casablanca La Rosa –

Sűrű szálazású, selymes tapintású műfű.
Szálmagasság: ca. 25 mm

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos mintacsomagunkat! Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Mást keres?

Műfű minden igényre

Amennyiben más célra keres műfüvet, tekintse meg a további kategóriába tartozó prémium műfű termékeinket is!
Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Műfű kiegészítők

Műfüves kiegészítők széles választékban

Kínálatunk részét képzik a műfű telepítéssel kapcsolatos termékek is, így amennyiben műfű ragasztót, illesztőszalagot, műfű fertőtlenítőt keres: nálunk jó helyen jár!
További információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.