Barion Pixel

Népszerű műfüvek – ezek voltak a tavalyi év kedvencei

2023 még éppen hogy csak elkezdődött, mégis hamarosan azt vesszük észre, hogy tavaszra kezd lassacskán fordulni az idő. A napsütéses órák száma egyre csak növekszik, melegedik az idő – az ember többet vágyik a szabadba is. És ezek mellett természetesen kezdetét veszi a műfű telepítések ideje is. Habár szinte egész évben megoldható a műgyep kertbe/teraszra/erkélyre installálása, mégis a leginkább ideális időjárás kora tavasszal köszönt ránk.

Ennek okáért úgy gondoltuk, hogy egy utolsó visszatekintést eszközölünk a tavalyi, 2022-es szezonra, évre. Célunk, hogy a vásárlóink által leginkább kedvelt műfű típusokat egyesével bemutassuk, ezáltal minden műfű érdeklődő olvasónk számára akár segítséget nyújtsunk annak kiválasztásában, hogy milyen műfüvet telepítsen otthona kertjébe?

Öt, különböző műfüvet fogunk bemutatni írásunkban, melyek a következők:

  1. Novara Chique
  2. Novastar
  3. King
  4. Hastings
  5. Trinidad Shuffle
gl social novara chique 230120
Novara Chique

Novara Chique műfű

Ez a típusú műfű a legeslegpuhább műfüvünk, mely sűrű kialakításának és vékony szálazásának köszönhető! Mindenkinek ajánljuk, aki szeret munka előtt/munka után egy nyári/tavaszi/kora őszi napon leheveredni a fűbe, vagy akár csak mezítláb járkálni a kertben. Puhasága mellett kiemelendő még frissen nyírt látványa, mely 38 mm-es szálhosszának köszönhető, így egész évben olyan hatást kelt, mintha frissen lenne levágva.

Igazán élethű, realisztikus a megjelenése, nagyon hasonlít az igazi fűhöz, ami tömör megjelenésének, valamint a fűszálak alakjának/színének tudható be.

Házi kedvencek mellé is kifejezetten ajánljuk ezt a típust, hiszen nem tudják kikaparni, vizelet nem égeti ki, sőt vízelvezető kialakítása révén el is vezeti a nedvességet – egyéb esetben pedig vízzel – slaggal – egyszerűen tisztítható.

Szerkezetileg ez a műfű egy bizonyos XST technológiával készült, mely azt jelenti, hogy a szálai belülről jobban meg vannak erősítve, így stabilabbak. Emellett rugalmasak is a szálai, tehát sokkal kevésbé hajlamosak lelapulni, és ha valami tárgy kerül rájuk, például egy asztal, szőnyeg stb., akkor viszonylag könnyen visszaállnak eredeti felállásba.

Ezek mellett a képen is jól látható, hogy a műfű aljzatában elszáradt fűszálakat imitáló szálak találhatóak, melyek azon felül, hogy élethű kulcsínt kölcsönöznek, szintén a gyors visszaállásban segítenek egy esetleges lelapulást követően.

gl social novastar 230120
Novastar

Novastar műfű

A Novastar műfű, az előzőleg ismertetett műfű “testvére”, annak egy továbbgondolt, fejlesztett elit változata, éppen emiatt ez egy fokkal drágább kategóriájú termék. Tehát minden egyes pozitívum jellemző rá, ami a Novara Chique típusú műfűre igaz volt.

Két különbség van, amiben a Novastar extrább, luxusabb: a szálmagasság, illetve a MiNT technológia. A Novastar műfű magas, 48 mm-es szálmagassággal luxus megjelenést áraszt maga körül. Süppedős, tehát ez is egy igazi mezítlábas műfű! Különösen ajánljuk teraszra, erkélyre is ezt a típust, illetve kisgyermekek mellé.

A MiNT techológia pedig lényegében azt jelenti, hogy a szálak tükröződése minimalizálva van, a természetes összhatás végett.

gl social king 230120
King műfű

King műfű

Ennek a típusú műfűnek a szlogenje, hogy a “kényelem és luxus megtestesítője” – puhaságának és elegáns megjelenésének révén. Kirívóan hosszú szálú műfűről van szó, ugyanis 50 mm-es szálmagassággal rendelkezik, melyek sűrű szövésűek – így a King műfűről is elmondható, hogy egy puha, “mezítlábas” műfű. Ajánljuk amiatt ezt is teraszra, erkélyre is – de természetesen kertbe is.

Sokféle színárnyalat jellemzi a King műfű szálait, ahogyan a fenti képen is jól látható. Előző két típushoz hasonlóan XST technológia jellemzi ennek a terméknek a szálszerkezetét is. Ehhez társul egy C-alakú kialakítás pluszban, mely extra rugalmasságot ad a fűnek.

Ami még említésre méltó, hogy a King műfűnél sem kell tartani a tükröződéstől, ugyanis MiNT technológia itt is megjelenik.

gl social hastings 230120
Hastings műfű

Hastings műfű

A Hastings egy igazán természetes hatású, kellemes műfű pázsit! 35 mm-es szálhosszával se nem mondható hosszúnak, se nem rövidnek. Kétféle zöld színből tevődik össze ez a műfű. Kisállatot tartók számára is ideális választás szerintünk!

Vékony szálazása miatt tavaszi hatást ad, aki ezt a műfüvet választja kertjébe, erkélyre, teraszra, az biztos lehet benne, hogy egész évben tavaszi zöldbe öltözik a műfűvel borított terület! A már korábban ismertetett XST techonlógia ennél a fűnél is megjelenik, így erősebb hatást adva a fűszálaknak.

gl social trinidad shuffle 230120
Trinidad Shuffle műfű

Trinidad Shuffle műfű

Trinidad Shuffle egy olyan típusú műfű, ahol 4 szín és 3 száltípus van összhangban egymással. Szálhosszát tekintve 38 mm-es hosszúságú. Aljzatában elszáradt fűszálakat idéző kialakítás jellemzi ezt a típusú műfüvet, ami élethűvé, természetessé teszik.

W alakúak a fűszálai, ami erős, stabil, masszív megjelenést és a tükröződés akadályozását eredményezi.

Tetszett az összefoglalónk?

Reméljük, hogy tetszett az összefoglalónk a tavalyi kedvencekről. Ha szimpatikus lett számodra bármelyik említett, ismertetett műfű, akkor neked ajánljuk 3 darabos ingyenes műfű minta csomag ajánlatunkat! Ezt házhoz rendelve otthonod kényelméből választhatsz kedvenceid közül – hogy a végül kiválasztott műfű – kertbe, teraszra, erkélyre – minden szempontból a várt hatást adja.

Keress minket elérhetőségeink valamelyikén, ha kérdésed van, illetve kövesd be facebook oldalunkat érdekes műfű tartalmakért.

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.