Barion Pixel

7 év UV állóság belga minőség
átlag feletti UV állóságot vállalunk!

Novastar műfű

Minden műfű felett

belmonte prémium műfű pázsit
belmonte prémium műfű pázsit
Belmonte műfű szemből
novastar műfű grassland
belmonte prémium műfű pázsit
belmonte prémium műfű pázsit
Előző
Következő

A Novastar a népszerű Novara Chique testvére, mely fogja a Novarától megszokott megjelenést és minőséget és mindezt megfűszerezi egy hosszabb szálhosszúsággal, ezzel kifejezetten elit és luxus élmény teremtve a prémium műfű pázsitnak! A Novastar extrém puhaságával, hosszú, 48 mm-es szálhosszúságával igazi luxus pázsit hatását kelti. Sűrű, hosszú, de vékonyabb szálazása miatt egy igazán süppedős pázsittal van dolgunk, melyre mezítláb is kényelmes rálépni, sőt belefeküdni is igazi élmény. Ezért a Novastar műfű teraszra, erkélyre is jó alternatíva, ahol fontos a puhaság és a kellemes tapintás.

Puhasága és selymessége miatt a gyerekek mellé, családi házak kertjébe is jó választás a Novastar műfű lerakása, hiszen nem fogják felsérteni vagy lehorzsolni magukat.

A műfű különlegessége, hogy a MiNT technológiának köszönhetően a műfű szálainak tükröződése minimalizálva van a még természetesebb összhatásért, szálai pedig erősek, ami miatt a fűszálaknak jól ellenállnak a taposásnak. A fűszálak rugalmassága miatt a műfű sokkal kevésbé lapul le és ha átmenetileg súly kerül is rá, könnyen visszaáll eredeti állapotába!

termek allatbarat Állatbarát
termek nehezfem es mergezoanyag mentes Mérgező anyag és nehézfém mentes
termek vizatereszto Vízáteresztő
termek mint profil MiNT profil
SZÁLMAGASSÁG48 mm
JELLEMZŐKÁllatbarát, puha, tömör, rugalmas műfű
ALKALMAZÁSI TERÜLET
Kert, udvar, terasz, erkély, iroda
MiNT profil, XST Mint

XST profil (Xtra Spine Technology)
Más néven extra gerinc technológiának is nevezik. Egy kiszélesedő gyémánt formában megerősített középső szál, ami növeli a termék tartósságát és dúsabb hatást eredményez.

MiNT profil (Micro Nerve Technology)
Ez a szál egy az egyben olyan, mint egy igazi fűszál. Természetes hatása és egyedi formája miatt kevésbé veri vissza a napfényt. Úgy lett tervezve, hogy a szálak tartósan egyenesek maradjanak.

A belga minőségű Novastar a Grassland pázsittól megszokott 7 éves UV állósági garanciával rendelkezik, mely biztosítja, hogy a műfű hosszú éveken át nem fog veszíteni színéből, minőségéből a nagy UV sugárzás hatására sem!

A Novastar műfű egy maximálisan természetes és közel gondozásmentes megoldást biztosít kertünk, teraszunk füvesítésére. Extra puhasága miatt családi házak udvarában gyerekek mellé és teraszra is remek választás. Olyan helyeken is megállja a helyét, ahol a valódi gyepszőnyeg nem tudna megmaradni. Alapanyagai szinte 100%-ban újrahasznosíthatóak, mely hozzájárul a műfű fenntarthatóságához.

A műfű garantáltan nehézfém – és mérgezőanyag mentes, nem tartalmaz az emberi és állati egészségre ártalmas anyagokat. Jó vízáteresztő képessége miatt esőzések után is hamar felszárad.

Méretre vágás: A műfüveket 4 méter széles tekercsben vásárolhatóak meg, megrendelésnél a minimum mennyiség 4 négyzetméter.

Miért a Grassland műfű?

Hasonló termékek

Lily Rose műfű

– Lily Rose –

Sűrű szövésű, vastagabb szálú műfű
Szálmagasság: ca. 40 mm

9.000 HUF/m2

junior natúr műfű

– Junior –

Sűrű szövésű, univerzális műfű
Szálmagasság: ca. 25 mm

8.900 HUF/m2
7.100 HUF/m2

Roma műfű

– Roma –

A legsűrűbb műfüvünk
Szálmagasság: ca. 25 mm

12.500HUF/m2
10.900 HUF/m2

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos mintacsomagunkat! Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Mást keres?

Műfű minden igényre

Amennyiben más célra keres műfüvet, tekintse meg a további kategóriába tartozó prémium műfű termékeinket is!
Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Műfű kiegészítők

Műfüves kiegészítők széles választékban

Kínálatunk részét képzik a műfű telepítéssel kapcsolatos termékek is, így amennyiben műfű ragasztót, illesztőszalagot, műfű fertőtlenítőt keres: nálunk jó helyen jár!
További információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.