Barion Pixel

Medence műfűvel – avagy miért jó választás a műfű medence mellé?

A nyár közeledtével, ha jön a jó idő, bárki, akinek a házához akár kisebb vagy nagyobb medence tartozik, egyetérthet abban, hogy ez javítja a komfort érzetet, különösen ebben a mostani időszakban. Azonban a műfű telepítése a medence közelébe tovább növeli ezt az élményt. Hogy miért? Az alábbiakban ennek jártunk utána néhány összegyűjtött példa, inspiráció segítségével.

Bizonyára sokan tapasztalták már, hogy gyakran a medencék széle díszkővel, vagy valamilyen kemény burkolattal van ellátva. Ezek gyakran felforrósodhatnak, és a játék hevében kifröccsenő víztől csúszóssá is válhatnak, így növelve a balesetveszélyt.

A hagyományos zöld gyep pedig annak ellenére, hogy az egyik legszebb kerete tud lenni a medencéknek, a gyakorlatban nem éppen a legegyszerűbb megoldás, hiszen rengeteg munkával, illetve idő – és energia befektetéssel jár. Nem elég a locsolás és a fűnyírás, mivel ezen kívül számos dologra oda kell figyelni. Sokszor nem viseli jól a klóros medence vizét, a ki-bemászkálással pedig szennyeződést is vihetünk a medencébe, hiszen könnyen képződhet sár a medence körül. Arról nem is beszélve, hogy sajnos a napsütés következtében ki is éghet és sárga foltok keletkezhetnek a gyepen. Mégis miben más, ha műfüvet telepítünk ezekre a területekre?

A műfű puha járó felületet eredményez és nem válik csúszóssá. Jó vízelvezető képességgel rendelkezik és könnyen szárad, így ideális átmenetet jelent a medence és az udvar többi része között, megjelenésével pedig izgalmas, esztétikus hatást nyújt. Karbantartása nem jelent különösebb nehézséget, ugyanis a tisztán tartáson kívül nem igényel semmiféle gondozást.

A gondozásmentességének köszönhetően olyan érzésünk lesz, mintha éppen nyaralnánk.

A medence kék vize és a frissen nyírt pázsit hatású műfű csalogató, ideális kombináció pihenésre. Műfüveink UV állóak, színüket sokáig megőrzik, ezt biztosítja a gyártói 7 éves UV garancia. Legyen szó bármilyen vízi csatáról vagy medencébe ugrálásról, a kifröccsenés sem jelenthet gondot. A műfüves medencék modern és egyben rendezett megjelenést biztosítanak kertjének, nem csak nyáron, hanem a hosszúnak tűnő szürke téli hónapokban is.

A nálunk elérhető típusok között számos olyan műfű található, ami jól kiegészíti a medencék környékét, így például többek között Novara Chique, Belmonte, Tribute műfüvünk is ideális választás lehet. Ön melyik műfüvet telepítené medencéje mellé? Válassza ki kívánatunkból!

Ha medence kialakítása előtt áll és szeretne inspirálódni, tekintse meg Pinterest táblánkat, ahol számos esztétikus megoldást összeszedtünk a medence és műfű ellenállhatatlan kombinációjára.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keresse szakértő munkatársunkat bizalommal.

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.