Barion Pixel

7 év UV állóság belga minőség
átlag feletti UV állóságot vállalunk!

Tribute műfű

Minden oldalról hasonló!

mufu osszehasonlito tribute
tribute natúr műfű
tribute natúr műfű
tribute natúr műfű
tribute natúr műfű textura
Előző
Következő

A Tribute az XST technológia és a V-alakú kialakítás jegyében született meg. A fűszálak V-alakja hozzájárul a műfű erős, de természetes összhatásához. Mindemellett a Tribute fűszálak formája elősegíti, hogy a műfű lelapulást követően könnyebben visszaálljon az eredeti helyére.

Jelenleg csak 2 m széles kiszerelésben elérhető!

A Tribute műfű különlegessége, hogy minden oldalról hasonló pázsit összhatást biztosít. Ez a tulajdonsága az innovatív száltípus kialakításának köszönhető.

A piacon lévő műfüvek jelentős része rendelkezik határozott száliránnyal, mely azt jelenti, hogy a műfű egyik oldalról szebbnek fog mutatni, ezért telepítés során ki kell választani melyik oldalról szeretnénk a legtöbbet gyönyörködni műfüvünkben. A Tribute esetében is beszélhetünk egy minimális szálirányról, melyre telepítés során érdemes odafigyelni, de a szálkialakításának köszönhetően nem csak egy irányból fog egységes pázsitként hatni. A Tribute pázsit esetében nincs szükség ilyen kompromisszumra!

Ezért ajánljuk azoknak, akiknek fontos, hogy kertjük minden oldalról ugyanolyan esztétikus látványt nyújtson. A többszínű, rugalmas, s mindemellett többirányú fűszálak az aljzathoz rögzített elszáradt műfű szálakkal igazán élethű hatást biztosítanak. A Tribute 43 mm-es V-alakú szálainak játékos összhangja és puhasága miatt lesz ez a műfű igazán különleges.

A Tribute egy kutyabarát műfű, amit bátran ajánljunk kutyák mellé! Strapabíróságának köszönhetően a házikedvencek nem tudják kikaparni, kárt tenni benne, vizeletük nem sárgítja be a műfű felületét és jó vízáteresztő képessége által el is vezeti azt. Kutyafuttatót használó gazdák is a Tribute-öt választották.

termek allatbarat Állatbarát
termek nehezfem es mergezoanyag mentes Mérgező anyag és nehézfém mentes
termek vizatereszto Vízáteresztő
termek xst profil XST profil

termek v profil
V profil

SZÁLMAGASSÁG 43 mm
JELLEMZŐK Állatbarát, többszínű szálak, vegyes szálirány, rugalmas
ALKALMAZÁSI TERÜLET Udvar, erkély, iroda, étterem
tribute natúr műfű 3d

XST profil (Xtra Spine Technology)
Más néven extra gerinc technológiának is nevezik. Egy kiszélesedő gyémánt formában megerősített középső szál, ami növeli a termék tartósságát és dúsabb hatást eredményez.

V-profil
Kulcsszó: az erő. A V-alak karaktere valósághű megjelenést kölcsönöz a szálaknak. A memóriaszál könnyen visszatér eredeti formájába a külső hatásra történő alakváltozást követően.

Garancia
A kiváló nyugat-európai minőség és a 7 éves UV álló garanciának köszönhetően, a műfüvünk hosszú éveken át változatlan színben és minőségben fogja gazdagítani környezetünket.

Gondozásmentes
A műfű nem csak szinte gondozásmentes, de környezettudatos megoldás is a füvesítésre, hiszen sokkal kevésbé veszi igénybe a környezeti erőforrásokat, mint az élő gyepszőnyeg. Ezen felül megspórolhatjuk a rengeteg öntözővizet, fűnyíráshoz használt áramot, gyomirtót és tápoldatot. A műfű összetételének köszönhetően szinte 100%-ban újrahasznosítható, ha már nincsen rá szükség.
Az élő gyepszőnyeg kiváltása mellett olyan területekre is telepíthető műfű, ahol a valódi fű elképzelhetetlen lenne. Legyen szó egy emeleti lakás erkélyéről, sportpályákról vagy árnyékos területekről. Kifejezetten jó választás olyan család- és kutyabarát kertekbe, ahol a valódi gyepszőnyeg túlzott igénybevételnek lenne kitéve.
Műfű méretre vágás: A műfüveket jelenleg 2 méter széles tekercsben áruljuk. A minimum rendelhető mennyiség 2 négyzetméter.

Miért a Grassland műfű?

Hasonló termékek

Lily Rose műfű

– Lily Rose –

A legpuhább műfüvünk
Szálmagasság: ca. 38 mm

junior műfű

– Junior –

A legsűrűbb műfüvünk
Szálmagasság: ca. 25 mm

Roma műfű

– Roma –

A legsűrűbb műfüvünk
Szálmagasság: ca. 25 mm

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos mintacsomagunkat! Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Mást keres?

Műfű minden igényre

Amennyiben más célra keres műfüvet, tekintse meg a további kategóriába tartozó prémium műfű termékeinket is!
Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Műfű kiegészítők

Műfüves kiegészítők széles választékban

Kínálatunk részét képzik a műfű telepítéssel kapcsolatos termékek is, így amennyiben műfű ragasztót, illesztőszalagot, műfű fertőtlenítőt keres: nálunk jó helyen jár!
További információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.