Barion Pixel

A gyerekbarát műfű

A szabadban való játék bizonyítottan hozzájárul a gyerekek fejlődéséhez és egy nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy a friss levegőn időt tölthessenek és mozoghassanak. Egy korábbi bejegyzésünkben már írtunk a műfű sármentességéről és annak előnyeiről egy óvodai udvart tekintve, melyben részletesem sorra vettük, hogy a műfű hogyan járul hozzá a tisztább, kényelmesebb és biztonságosabb óvodai játékhoz. De mi a helyzet az otthoni játékkal? Milyen előnyöket kínál a műfű kisgyermekes családok esetén?

A gyerekbarát műfű

Nagyfokú kényelem

A műfű nem csak a gyerekek, de az egész család számára nagyfokú kényelmet biztosít. A szintetikus gyep mezítláb is hívogató lesz a számunkra, ahova az egész család leheveredhet és megpihenhet.

A kényelmet viszont nem csak a műfű kellemes kialakítása miatt állítjuk, hanem a gondozásmentessége miatt is. Ez a szülőknek közvetlenül, a gyerekeknek közvetve hordoz pozitív tulajdonságokat. A felnőtteknek ezáltal felszabadulhat rengeteg ideje, amelyet a gyep gondozása helyett a családra és a gyerekekre fordíthatnak.

Tartós

Ahol gyerekek vannak, ott a folyamatos játéknak és rohangálásnak köszönhetően jellemzően nagyobb igénybevételnek van kitéve a gyep. Így ennek fenntartása okozhat némi fejtörést a felnőttek számára. A műfüvet a strapabírósága miatt azonban olyan családi házak kertjébe is ajánljuk, ahol gyerekek vagy akár háziállatok is vannak. Lehet a kert egészébe is műfüvet telepíteni, de célzottan lehet alkalmazni az otthoni játszótér, játszósarok burkolataként is. Az ilyen területeken amellett, hogy tartós megoldást kínál, ütéscsillapítóként is funkcionál, ezzel hozzájárulva a biztonságosabb játékhoz is.

A gyerekbarát műfű

Tisztább ruhák

A kinti játéknál gyakran jelennek meg különböző foltok a gyerekek ruháin. Legyen szó sár vagy akár fűfoltokról, a folyamatos ruha csere miatt állandóan működésben lévő mosógép sok munkát ad az anyukák számára. Bár a legtöbb háziasszony az évek alatt számos praktikát elsajátít, mellyel egyszerűsítheti a folteltávolítás folyamatát, még így is egy időigényes folyamatról van szó.

A műfű sokkal tisztább terepet ad a játékhoz, így nem lesz több fűfolt a gyerekek ruháin, sőt a cipők is sokkal tisztábbak lesznek a sármentesség miatt. Ezzel sok időt és bosszankodást megspórolhatunk magunknak.

Kerthangulat a város közepén

A műfű erkélyre is igen népszerű választás, akár egy társasház esetén is. Hogyha a család lakásban él, a gyerekeknek otthoni környezetben nincs sok lehetőségük a kültéri játékra. Ezért az erkély otthonosabbá és kényelmesebbé tétele sokat hozzáadhat az életünkhöz gyerekek esetén. Műfű pázsit, de akár egy egyszerűbb műfű szőnyeg esetén is a gyerekek szívesebben mennek ki az erkélyre, amely 1-1 kisebb kültéren és beltéren egyaránt használható játékkal máris biztosítja a gyerekeknek a kert hangulatot, ahol szabadon játszhatnak.

Egész évben használható

A műfüveink jó vízelvezető képességének köszönhetően könnyen megszáradnak, így viszonylag hamar lehet rajta játszani, miután eláll az eső. A műfű gyakorlatilag egész évben használható és mind a négy évszakban ugyanolyan hívogató lesz a család összes tagja számára.

Ideális terepet biztosít a játékhoz

Legyen szó egy családi foci meccsről vagy éppen egy fogócskáról, a műfű bármelyik tevékenységhez ideális felületet nyújt. A gyerekek így gondtalanul játszhatnak, a műfű pázsit ütéscsillapító tulajdonsága miatt pedig a felnőttek is nyugodtabbak lehetnek.

A gyerekbarát műfű

A Grassland Pázsitok között sokféle típusú és megjelenésű szintetikus gyep helyet kap, mely között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabot. Azt, hogy melyik műfüvet kinek ajánljuk, nem csak a műfű megjelenése befolyásolja. A szálhosszúság, a szerkezet és az egyéb tulajdonságok mind szabályozhatják az, hogy milyen alkalmazási területen lesz ideális megoldás egy adott műfű. Ezek mentén alakítottunk ki honlapunkon kategóriákat, hogy mindenki egyszerűen megtalálhassa, mire is van szüksége.

Otthonra keres műfüvet? Vagy esetleg játszótéri burkolatnak? Kiskedvence miatt olyan műfű pázsitra van szükség, amely kellőképpen ellenálló ? Nézzen körül honlapunkon, ahol a nagy választékból való könnyebb döntés érdekében van lehetőség műfű minta rendelésére is! Így a kiválasztott műfüvek megtapinthatóak, élőben is egyszerűen szemügyre vehetőek. Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon létre egy kényelmesebb, biztonságosabb és esztétikusabb kertet a család számára!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.