Barion Pixel

A műfűvel borított terasz előnyei

Vannak olyan helyek, helyzetek, ahová nem megoldható az élő fű telepítése. Ilyen például a terasz, erkély, ahol a műfű egy új, pázsit hatású teraszburkolati lehetőséget nyit meg. A szintetikus gyep ezen felhasználási módja igen népszerű a műfű vásárlók körében.

Ez nem véletlen, hiszen megannyi előnyt és pozitívumot rejt, ha a teraszra, erkélyre örökzöld pázsit lerakása mellett határozza el magát valaki.

Örökzöld kert a teraszon

A legtöbb olyan ember, aki lakásban él, igényli valamilyen úton módon a kert élményét. Erre jó kompromisszumos megoldás lehet, ha a társasház rendelkezik kerttel és így egy védettebb, de mégsem privát helyen lehet egy kicsit levegőzni, beszélgetni, megpihenni. Azonban ha a társasháznak nincs közös udvara, marad az erkély, ami valljuk be a klasszikus hidegburkolattal nem tudja pótolni a buja zöld kert érzetet.

Itt jön be a képbe a műfű, amely olyan helyeken nyitja meg a zöld gyep lehetőségét, ahol korábban nem volt megvalósítható. Legyen szó egy kis emeleti erkélyről vagy egy nagyméretű teraszról, bármelyik helyen kitűnő választásnak bizonyul a szintetikus pázsit.

Ezáltal azok is létrehozhatnak egy mini zöld oázist, akik a klasszikus értelemben nem rendelkeznek kerttel. Elég egy reggeliző asztalka székekkel vagy egy napágy és néhány hangulatos növény és kész is van egy hely, ami terepet biztosít a pihenésre, a barátokkal vagy családdal töltött időre, reggeli kávéra és így tovább!

műfű terasz szőnyeg referencia

Pénztárcabarát

Nem csak azok tudnak a műfű teraszra telepítéséből profitálni, akik társasházban laknak. Ha valaki kertes házban él és szeretne belekóstolni, hogy milyen élményt nyújt a valóságban a műfű, de nem meri az egész kertet műpázsittal lerakni, annak a műfű teraszra, erkélyre telepítése egy jó alternatíva lehet. Megnézheti, hogy milyen is a gyakorlatban műfű tulajdonosnak lenni és ha szimpatikus, következő lépésként akár mehet is a műfű kertbe telepítése!

Mivel az erkély, terasz általában relatíve kisméretű, ezért ez egy pénztárcabarát befektetés lesz, melyből hosszú éveken át profitálni fog majd tulajdonosa, akár kertes házról van szó, akár társasházról.

Biztonságot terepet biztosít a játékhoz

Ez a pont elsősorban azoknak a kisgyermekes családoknak lesz érdekes, akik társasházban laknak és a műfűvel borított teraszt a kert helyettesítésére használnák. A gyerekek nagy mozgásigénye a négy fal között nehezebben elégíthető ki és szükségük is van a friss levegőre, ezért a műfüves teraszon kialakított játszósarok jó alternatíva lehet a hétköznapokra, amikor nincs lehetőség kimenni a játszótérre vagy egyszerűen a szabad levegőre. Elég néhány egyszerű játék és kiegészítő és máris egy olyan helyet kaptunk, ahol a gyerekek szívesen töltenek időt.

Extrém puhaság

A műfüvek között igen sokfélével lehet találkozni: világos tavaszias hangulatú vagy nyárias masszívabb érzetű, esetleg sűrűbb, tömörebb vagy épp ellenkezőleg egy lágyabb, puhább típus.

Teraszra a legtöbben a puhább érzetű és tapintású változatot preferálják, ami mezítláb is kellemes érzetet nyújt. A népszerű Novara Chique pázsitunkat előszeretettel választják teraszra is, ugyanis sűrű, de vékonyabb szálazásának köszönhetően a Novara az egyik legpuhább műfüvünk! A kellemes, lágy érzet nem vesz el semmit a tartósságából, hiszen az XST technológiának köszönhetően a műfű szálai megerősített belsővel rendelkeznek, ezzel növelve a Novara tartósságát, stabilitását.

műfű pázsit irodába étterembe header

Elmossa a kül- és beltér határait

Akik kertes házban laknak, biztos tapasztalták, hogy a zsúfolt hétköznapokban könnyebben kilépnek a nappaliból vagy éppen a ház egyéb pontjairól nyíló teraszra, mint a kertbe. A műfüves teraszra pedig még szívesebben fog mindenki kimenni. Nem kell rákészülni, mezítláb vagy a benti papuccsal egy rohanós reggelen is ki lehet ülni és elfogyasztani a reggelit a friss levegőn.

Ha valaki nem szeretne pusztán technikai információk és leírások alapján dönteni, ajánljuk műfű mint ajánlatunkat, ahol a postaköltség ellenében személyesen is meg lehet tekinteni, tapintani a szimpatikus pázsitokat. Évindító akciónk keretében pedig műfüveink igen kedvezményes áron, akár 27%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Ha nem szeretne lemaradni róla, tekintse meg kínálatunkat és kérje szakértő kollégáink segítségét.

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.