Barion Pixel

Ahol fű nem terem: műfű teraszra

A természet közel hozása otthonunkhoz akkor is üdítően hat hétköznapjainkra, ha éppen nem rendelkezünk az ehhez szükséges természetes adottságokkal. Például, ha nincsen kertünk, egy lakóparkban lakunk, vagy emeleti lakásban, mégis van teraszunk, akkor már vannak lehetőségeink a természet teraszra csempészésére. Ilyenkor a legjobb ötlet a műfű teraszra telepítése.

Nyugalom szigete, műfű teraszra

Képzeljük csak el, a zöld pázsittal borított teraszunkat egy napozóággyal, napernyővel berendezve és néhány növénnyel borítva. Természetesen, a terasz méretei fogják meghatározni, mennyi berendezési tárgy és díszlet fér el rajta, azonban csak ízlés kérdése, hogy mit hozunk ki belőle. Akár kicsi, akár nagyobb méretű terasszal rendelkezünk, varázsolhatunk belőle barátságos nyugalom szigetet otthonunkba, amihez első lépés lehet a műfű teraszra telepítése. Nincs is megnyugtatóbb, mint egy munkanap végén, a szép időben kiülni a teraszra, és átélni az otthoni nyaralás élményét egy finom koktél társaságában. A hétköznapokba is be lehet csempészni a szieszta élményt, ebben az olaszok az igazi szakértők! Ha megfelelő otthont teremtünk magunknak, ami kiszolgálja ezt az igényünket is, akkor biztosan adott lesz ehhez minden lehetőség számunkra. Csak rajtunk múlik!

műfű teraszra

A műfüves terasz nyugtatja az idegeket is

A műfű teraszra ebben lehet a segítségünkre, hiszen a zöld gyep máris megnyugtatóan és idillien hat lelkivilágunkra. Még a futballmeccseket nézve is átél az ember egy békességet, az órákig tartó nagy felületű zöld füves talaj nézése miatt. Persze, ezen a meccs adrenalin hullámai tudnak változtatni, alapvetően nem monoton és meditatív tevékenység a meccsnézés, de a zöld gyep hatása mindenképp nyugtatóan hat az idegekre. Alapvetően a természet színei, a kék ég, a zöld fű harmonizálja lelkivilágunkat, ezért szeretik sokan az otthonukat is növényekkel telerakni, persze csak mértékkel és ízlésesen.

Érdemes ezért egy lakás teraszára is becsempészni a természet színeit, növényeit, a még kellemesebb hétköznapok érdekében! Akár egy olvasmánnyal ülünk ki, akár csak a naplementében szeretnénk gyönyörködni, a zöld pázsit hatása mellett teljesen más élményre számíthatunk, mint egy mesterségesebb talajon. Éljük át a természet adta örömöket az otthonunkban is! Nincs mindig energiája, ereje és kedve az embernek túrázni, vagy utazgatni, ilyenkor nagy ajándék, ha az otthon is kiszolgálja igényeinket és kikapcsolódhatunk.  

Teraszra a Hadano műpázsit kiemelten jó a vízáteresztő képessége miatt, így hamar felszárad esőzések után. Egy erkélyen is például, ami akár több emelet magasan is lehet, még fontosabb szempont lehet, hogy ne legyen csúszós esőzések után sem a felülete, így oda is ideális. Emellett a Trinidad Shuffle egy nagyon különleges és élethű típus, mely kialakításának köszönhetően egy precízen beállított magasságú és frissen vágott gyepszőnyeg hatását kelti.

műfű teraszra

Prémium minőség

A weboldal kínálatának köszönhetően prémium minőségű műfüvek teraszra telepítésére van lehetőségünk, csak azt kell ehhez eldöntenünk, milyen szempontok a legfontosabbak a választás során. Lehet kutyabarát típust választani, de akár tűzállót is, lehet kifejezetten selymes verzióval élni, vagy a luxus hatást elérni, vagy strapabírót választani. Ahol nem terem fű ugyebár, ott segít a műfű! Így a műfüvek teraszra alkalmazása szintén egy bevált terület, amit már egyre többen vesznek igénybe a természet közelebb hozásának vágya miatt.

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.