Barion Pixel

Milyen adatokat érdemes figyelembe venni a műfű árak mérlegelése során?

Amikor a műfű árak tengerében próbálunk eligazodni, fontos, hogy ne csak a kedvezményekre figyeljünk. Mint minden más termék esetében, itt is fontos a tájékozottság, hogy ne üljünk fel egy jó akció hullámára, majd később fizessük meg az információ hiány drága árát. De mire is érdemes figyelni a műfű árak mérlegelése során?

Műfű árak és a minőség összefüggése

Először is fontos tisztában lenni a gyártási technológiával és a származási országgal. Sajnos tele van a piac keleti, kínai import árukkal, melyek minősége messze elmarad a holland és a belga pázsit minőségétől. Ezért hiába hangzik jól egy akciós műfű ára, ami látványra talán ugyanolyan, mint drágább társa, később meg kell fizetni az olcsónak tűnő műfű árát. Hamar elhasználódik és lehet, az egész pázsit komplett cseréjére lesz szükség.

Ezt érdemes átgondolni vásárlás előtt, hogy alapos utánajárás szerint egyszeri beruházással számolunk, plusz az információ gyűjtés fáradalmaival, vagy hirtelen döntéssel és az utána járó eső után köpönyeg következményekkel. A minőségen nem érdemes spórolni, ugyanakkor a minőségi pázsitok között is lehetnek kedvezmények, amiket ki lehet fogni.

Érdemes megnézni a műfű árak összehasonlítása során, hogy melyik típus milyen technikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek alapján pedig már meg lehet figyelni, hogy sajnos sok helyen túlárazott termékeket forgalmaznak.

műfű árak, pázsit udvaron

Érdemes utánanézni a technikai adatlapnak

Lehetőség van a vásárlás és a döntés meghozatala előtt elkérni a technikai adatlapot és a tanúsítványt az azonosítás elvégzéséhez. Ugyanis sajnos sokan hivatkoznak prémium minőségre, majd kiderül, hogy amúgy olcsó, újrahasznosított és ismeretlen kínai termékekről van szó.

Utólag viszont már csak újra vásárlással lehet javítani a helyzeten, amivel dupla árat fizetünk a tájékozatlanságunkért. Az adatlap bekérése segít eligazodni bizonyos alapvető paraméterek alapján a megfelelő tulajdonságok szemrevételezésében. Így pedig már a kellő információk birtokában lehet mérlegelni a műfű árakat és a minőséget.

műfű árak, pázsit udvaron

Mely paraméterek számítanak a műfű árak megfigyelésénél?

A vásárlás előtt az alábbi szempontokat érdemes megvizsgálni.:

  • A PE/PP összetételt és ennek arányát. Ez az adat befolyással van a műfű szálak puhaságára és ellenálló képességére, valamint a felület csillogására is.
  • A szálmagasság önmagában is fontos tényező, itt érdemes nézni, hogy mekkora mm-ig tisztítható könnyen a pázsit.
  • A teljes súly is meghatározó, ebből lehet következtetni a tömörségre, a sűrűségre, valamint a felhasznált anyagmennyiségre. Ebből következik, hogy minél nagyobb a súly, annál jobb lehet a minőség is – jó esetben.
  • És ezzel kell, hogy arányosak legyenek a műfüvek árai is.
  • Fontos az UV garancia is, amely befolyással van a szálak színmegtartó képességére is.
  • Plusz érdemes tudni, hogy még mintát is lehet kérni a kiszemelt pázsitból, így személyesen is van lehetőség a szemrevételezésre.
műfű árak, zöld pázsit

Minőség és akció egy helyen

A vállalkozásunk egyben kínálja fel a prémium belga minőséget, és a különböző szezonális akciókat. Ennek keretén belül most a nyárindító akcióval lehet élni, mely akár a műfű árakat -24%-kal is csökkentheti. A megfelelő örök pázsit kiválasztásában szakértő kollégák állnak az érdeklődők szíves rendelkezésére, szolgáltatásaik részét képezi a forgalmazás és a telepítés egyaránt.

Az akció keretein belül az otthon kategóriában választható műfüvek közül a legolcsóbb választás a Hastings, mely egy kifejezetten kellemes tapintású és természetes hatású műfű. 35 mm-es szálhosszúságnak örvend, és karakterét a kétszínű fűszálak tökéletes összhangja adja. Az XST technológiának köszönhetően megerősített belsejű fűszálai vannak, melyek stabil vázat biztosítanak neki.

A minőség mellett szól a közvetlen gyártói támogatás is egyenesen Belgiumból, itt nem csalás és nem ámítás a belga minőség! Itt Európa egyik legnagyobb műfű gyártójától szerezhetjük be kedvenc pázsitunkat, melyben garantáltan nem fogunk csalódni. 7 év garanciával számolhatunk, van lehetőség műfű minta bekérésére is, így valóban bebiztosított és marketing nyomás nélkül hozhatjuk meg döntésünket.

Vásárlás során fontos az is, milyen érzéssel tudjuk meghozni a döntést, ez sokszor többet árul el a termékről, mint amennyit tudunk róla. Amikor nyugodt szívvel és kellő szakértelem mellett tudunk dönteni, az teljesen más, mint amikor nyomás alatt érezzük magunkat belekényszerítve egy bizonytalan döntésbe.

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.