Barion Pixel

Műfű telepítés

A tartós eredmény szakszerű Munkát igényel

Annak érdekében, hogy hosszú ideig élvezhessük műfüves pázsitunkat, érdemes kellő körültekintéssel végezni a műfű elhelyezését is.

Műfüvet szeretne, de kérdései vannak a telepítés kapcsán? Telepítési instrukciókra van szüksége? Vagy a telepítést inkább másra bízná? Nem akadály!

7 év tapasztalattal és saját munkagépparkkal rendelkező szakértői csapatunk ugyanis vállalja a teljes kivitelezési folyamatot, a helyszíni felméréstől kezdve akár az utolsó simításokig!

Legyen szó a műfű teraszra, erkélyre telepítéséről, a teljes kert Grassland pázsitba öltöztetéséről vagy akár műfüves sportpálya építéséről, hozzánk bátran fordulhat!

Miért fontos a szakszerű műfű telepítés és kivitelezés?

Ahhoz, hogy a műpázsitunk a lehető legszebb legyen és hosszú évekig biztosítsa számunkra a gyönyörű zöld kertet, fontos, hogy a telepítés a megfelelő szakértelemmel történjen. A műfüvesítés első lépései között található a területre szükséges anyagmennyiség kiszámítása, mely a területről készült képek, illetve méretezett alaprajz, skicc alapján már jó közelítéssel kalkulálható. Amennyiben indokolt – talajviszonyok, domborzat, egyéb jellegű tényezők – a műfű telepítése előtt egy alapos helyszíni felmérést végzünk, melyet a megfelelő alépítmény létrehozása követ. A műfű termett talajra telepítése során a tartós eredmény eléréséhez kulcsfontosságú a megfelelő rétegrendű alépítmény kialakítása. A professzionális telepítésnek köszönhetően a pázsit lehelyezése után a műfű felülete egyenletes, szemet gyönyörködtető lesz, így műgyep a lehető legélethűbb megoldást biztosítja hosszú éveken át! Amennyiben a műfüvet teraszra, erkélyre szeretnék közel gondozásmentes burkolatként és zöld színfoltként telepíteni, fontos odafigyelni, hogy sima, pormentes, a ragasztó megfelelő kötéséhez szükséges burkolat, felület álljon rendelkezésre.

Cégünk a dekorációs célt szolgáló műfüvek telepítése mellett vállalja műfüves sportpálya, futballpálya, teniszpálya teljes körű kivitelezését is. Műfüves pálya telepítése során fontos számunkra, hogy az egész folyamat a megrendelő igényeinek megfelelően folyjon. Bár javasoljuk a jobb játékélmény okán a szabványos méretű pályák kialakítását, ott, ahol erre a terület nem ad lehetőséget, természetesen egyedi méretű sportpályák kivitelezése is megoldható és ezek kivitelezését is vállaljuk. A műfüves futballpálya építésével kapcsolatos tervek és teendők egyeztetése után megkezdődik a tervezés és a kivitelezés. A műfüves pálya telepítése után következik a műfüves sportpálya használatba vétel előtti ellenőrzése, melyet a sportpálya átadása követ.

Sportműfüveink között megtalálhatóak FIFA kvalifikált, professzionális felhasználású műfüves focipályák burkolásához szükséges füveken túl, Multisport tevékenységet is kiszolgálni képes műfüvek, melyek fontos és előnyös jellegzetessége, hogy csupán kvarchomoktöltést igényelnek, szemben a homok-és gumi/sbr granulátummal töltöttekkel.

Akár otthonába szeretne egy kis örökzöld oázist csempészni, akár kis műfüves sportpálya építésén gondolkozik otthonra vagy egyesületként, önkormányzatként, óvodaként vagy iskolaként, esetleg más közületként sportpályát szeretne telepíteni: várjuk jelentkezését, állunk rendelkezésére.

Tartós eredményre vágyik?

Szakértői csapat, saját munkagéppark, 7 év tapasztalat.
Vegye fel velünk a kapcsolatot és megvalósítjuk elképzeléseit!

HÉTFŐ – PÉNTEK

8.00 – 16.30

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.