Barion Pixel

7 év UV állóság belga minőség
átlag feletti UV állóságot vállalunk!

Bowie

Üde frissesség

Bowie Műfű
Bowie Műfű - Saroknézet
Bowie Műfű - Oldalnézet
Bowie Műfű - Felülnézet
Bowie Műfű - Felülnézet
Előző
Következő

A Bowie műfüvet azoknak ajánljuk, akik az üde és friss hatást keresik a kertjükbe, teraszukra, erkélyükre. A 38 mm-es szálak között elszáradt fűszálak vannak eldolgozva, hogy az összhatás még valósághűbb legyen. Világos, üde árnyalatával a Bowie műfű frissességet visz otthonába.

A természetes összhatás a MiNT technológiában rejlik: a Bowie műfű felülete kevésbé tükröződik, s szálai erősek, melynek köszönhetően a műfű egyenesen áll, a fűszálak sokáig nem lapulnak le.
Masszív megjelenését a szélesebb  W-alakú fűszálaknak köszönheti. Ez a kialakítás nem csak az erős megjelenéshez járul hozzá, hanem a napsugarak visszaverése szempontjából is előnyös, így a műfű kevésbé melegszik fel a forró nyári időben is. Ezek a széles, W-alakú fűszálak akadályozzák a fűszálak tükröződését, igazán élethűvé téve ezt a Grassland pázsitot.

Kiváló belga minőségű, UV álló műfű, melynek köszönhetően éveken át ápolt, karbantartott pázsit boldog tulajdonosa lehet. A 7 éves UV állósági garancia biztosítja az éveken át tartó változatlan üde színt.

termek allatbarat Állatbarát
termek nehezfem es mergezoanyag mentes Mérgező anyag és nehézfém mentes
termek vizatereszto Vízáteresztő
termek mint profil MiNT profil

termek w profil
W profil

termek diamond profil
Diamond profil

SZÁLMAGASSÁG38 mm
JELLEMZŐKÜde, friss hatás, világosabb tónusú, könnyen alakítható, állatbarát
ALKALMAZÁSI TERÜLET
Kert, udvar, erkély, étterem
Fleur műfű 3d, junior műfű

MiNT profil (Micro Nerve Technology)
Ez a szál egy az egyben olyan, mint egy igazi fűszál. Természetes
hatása és egyedi formája miatt kevésbé veri vissza a napfényt. Úgy lett tervezve, hogy a szálak tartósan egyenesek maradjanak.

W-profil
Ez a W-alakú formájú szál a legkarakteresebb forma a szintetikus műfűszál családban. A száldarab egy széles fűszál benyomását kelti, ami kevesebb hőt tart magában és kevésbé veri vissza a napfényt. A szál speciális keresztmetszete biztosítja a természetes hatást.

Bár elsőre ellentmondásosnak hathat, de a műfű választása környezettudatos megoldás környezetének füvesítésére. Sokkal kevésbé veszi igénybe a környezeti erőforrásokat, mint az élő gyepszőnyeg. Gondoljunk csak a rengeteg vízre, amivel öntözzük, a fűnyíráshoz használt áramra, műtrágyára. Ezen kívül termékeink polietilénből, polipropilénből és latexből készülnek, melynek köszönhetően szinte 100%-ban újrahasznosítható, ha már nincsen rá szükség. 

Nem csupán a valódi gyepszőnyeg kiváltására alkalmas, hanem olyan területekre is, ahol a valódi fű elképzelhetetlen lenne. Legyen szó egy 10. emeleti panellakás erkélyéről, sportpályákról vagy árnyékos területekről. Kifejezetten ajánljuk kutyabarát és családi kertekbe, ahol a valódi gyepszőnyeg túlzott igénybevételnek lenne kitéve. A műfű ilyen körülmények között sem kopik ki, s nem égeti ki az állatok vizelete, még akkor sem megy tönkre ha huzamosabb ideig homokozó vagy akár medence van rajta. 

Méretre vágás
A műfüveket 4 méter széles tekercsben áruljuk. A minimum rendelhető mennyiség 4 m².

Miért a Grassland műfű?

Hasonló termékek

Novara Chique műfű

– Novara chique –

A legpuhább műfüvünk
Szálmagasság: ca. 38 mm

belmonte prémium műfű pázsit

– Belmonte –

Sűrű szövésű, vékonyabb szálú műfű.
Szálmagasság: ca. 38 mm

tribute natúr műfű

– Tribute –

Minden oldalról azonos!
Szálmagasság: ca. 43 mm

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos mintacsomagunkat! Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Mást keres?

Műfű minden igényre

Amennyiben más célra keres műfüvet, tekintse meg a további kategóriába tartozó prémium műfű termékeinket is!
Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Műfű kiegészítők

Műfüves kiegészítők széles választékban

Kínálatunk részét képzik a műfű telepítéssel kapcsolatos termékek is, így amennyiben műfű ragasztót, illesztőszalagot, műfű fertőtlenítőt keres: nálunk jó helyen jár!
További információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.