Dekoráció ötletek műfűvel

A műfű klasszikus felhasználási formái – sportpálya burkolata, kertek, teraszok lefedése – kezdenek egyre jobban elterjedni, azonban sokan talán nem is sejtenék, hogy ezeken felül milyen sokféleképpen hasznosítható a műfű különböző dekorációs célokra. A továbbiakban ötleteket szeretnénk adni, hogy mire is jó még a műfű azon felül, hogy örökzölddé tudja varázsolni kertünket, teraszunkat. Néhány ötlet telepítéskor megmaradt műfűvel is megvalósítható, sőt a lenti ötletek továbbgondolhatók így az újabb felhasználási módoknak csak a képzelet szabhat határt!

Műfű mint fali dekoráció

Kezdjük az első és talán a legelterjedtebb dekorációs felhasználással: a műfűből remek fali dekoráció készíthető. Irodába, étterembe is nagyon jól megállja a helyét: letisztult, de mégis különleges hatást kelt környezetében.

A műfű fali dekorációként a lakásba is bátran felhasználható, szinte bármelyik szobában megállja a helyét: legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy fürdőszobáról. Természetközeli, barátságos hangulatot kölcsönöz, nem utolsó sorban, az ilyen módon burkolt fafelület nem koszolódik!

Ha szeretnénk egy kis színt csempészni otthonunkba, de nem akarjuk az egész falat műfűvel bevonni, akkor különböző falburkolatokkal kombinálva is különleges dekorációkat készíthetünk, de akár valami feliratot vagy idézetet is kirakhatunk műfűből, amely a fehér falakat különösen jól öltözteti.

Különböző méretű képkeretekbe is helyezhetünk műfüvet, amik szintén nagyon jól öltöztetik a falakat.

Műfű mint asztali dekoráció

Műfűvel nem csak a falakat tudjuk dekorálni, de az asztali dekorációt is felturbózhatjuk vele. Legyen szó asztali futóról vagy tányéralátétről, a műfű akár a karácsonyi vagy esküvői dekorációban is megállja a helyét.

Műfű lábtörlő

Stílusos lábtörlőt is készíthetünk műfűből, mely vidám kinézetével színt vihet a szürke hétköznapokba, ráadásul egy sűrűbb szövésű, rövidebb szálú műfű remekül is funkcionál a lábbelik megtisztításánál.

Műfű dekoráció lépcsőre

Legyen szó kül- vagy beltéri lépcsőről, a lépcsőfokok is remekül dekorálhatóak műfűvel.

A különböző műfű dekorációk nagyon jól kombinálhatóak beltérre is, mellyel egy kis zöld, természetközeli hatást csempészhetünk otthonunkba.

Melyik műfüvünket választaná a lakás dekorálására? Nézzen körül műfű kínálatunkban és találja meg az Ön számára megfelelő dekorációs műfüvet!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.490 Ft) terheli Önt.

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.490 Ft) terheli Önt.