Barion Pixel

Műfű teraszra? Ötletek az erkély műfüvesítésére

Különösen a városi környezetben nem mindenkinek van lehetősége kertes házba költözni, de igény mégis lehet arra, hogy legyen egy talpalatnyi zöld terület, ahova ki lehet lépni egy hosszú nap után. Hogyan jelenthet erre megoldást a műfű?

A műpázsitot nem csupán az udvarokon, kertekben, vagy a sportpályákon használhatjuk, hanem egyre inkább elterjed a teraszokon való használata is. Ez pedig jó hír mindazoknak, akik nem kertes házban élnek, mégis vágynak arra, hogy minél zöldebb környezettel vegyék körül magukat. A társasházak emeleti szintjein ez érthetően nehezen megoldható. A technológia fejlődésének köszönhetően a modern, prémium műgyepek viszont természetes hatást nyújtanak. Legyen szó egy kis panel erkélyéről, vagy egy társasház tetőteraszáról, minden esetben ideális megoldást jelentenek a műpázsitok erre az igényre.

A műfű telepítése teraszra azért is lehet egy jó döntés, mert tisztítása gyors és egyszerű, akár porszívóval is megoldható, mégis megteremthetjük a kint és bent hangulatát, akár a tizedik emeleten is. A víz elvezetése sem jelent problémát a telepítéskor elhelyezett drain csöveknek köszönhetően.

Hogyan teremthetnénk kertet a teraszunkból?

Inspirációként összegyűjtöttünk néhány megoldást, melyek segítenek, hogy megláthassa a lehetőséget erkélyében!

Izgalmas lehet az is, ha meglévő szobanövényeket, kis balkon kertet kombinálunk műpázsittal.

A műfű kerülhet a járófelületre, de akár a falra is.

Kertibútorokkal kombinálva még teljesebb a hatás!

Műfű teraszra?

Úgy gondoljuk igen. Ez egy jó megoldás lehet a műfű kültér és a beltér határ elmosására, új lehetőségekkel, funkciókkal ruházhatja fel akár a panellakások erkélyeit.
Ön melyik szintetikus pázsitunkat választaná terasza zöldítésére? Nézzen körül műfű kínálatunkban vagy hívjon minket, és szakértő kollégánk készséggel fog válaszolni minden kérdésére!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.