Barion Pixel

Kérdések és válaszok az erkély műfüvesítéséről (videó)

Erkély műfű terasz

Hogyan lesz puha pázsit akár egy panel erkélyén? Bár korábbi cikkünk során már foglalkoztunk a témával, de úgy gondoltuk, egy konkrét, gyakorlati példa segítheti a kérdés megértését. Ennek apropóján bukkantunk a népszerű influenszerre, Julcsira (Life of Julcsi YouTube csatorna házigazdája), akit már hosszabb ideje foglalkoztat, hogy kis panel lakásuk erkélyét hogy tegyék még otthonosabbá.

Bár korábban már telepítettek műfüvet erkélyükre, de annak minősége nem egészen váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Julcsi és férje, Ábel, a Grassland prémium, Novara Chique műfű segítségével varázsolt reggeli kávézásra vagy testmozgásra hívogató kis kertet maguknak!

Prémium műpázsitunk tartós, a valódi füvekhez hasonlóan viselkedik, sokkal jobban tartja a formáját, nem lapul le pár alkalom után. Julcsi a videóban megosztja tapasztalatait és észrevételeit a prémium szintetikus pázsitunkkal kapcsolatban, melyek különösen hasznosak lehetnek, hiszen van összehasonlítási alapja más, kevésbé magas minőségű műpázsitokhoz képest.

A felvételen sok hasznos, felmerülő kérdésre is választ lehet kapni, így például, hogy hogyan érdemes meghatározni a szükséges műpázsit mennyiséget, hogyan rögzítsük azt az erkélyhez, mennyire kell tartani az időjárás hatásaitól! Hasonló kérdésekre található válasz a műfű kisokosunkban.

Műfű választás tipp

A közös munka során Julcsi bátran feltette nekünk felmerülő kérdéseit, amikre örömmel válaszoltunk is. Szakértői csapatunk minden esetben igyekszik tanácsokkal segíteni a választást, javaslatot teszünk arra, hogy egy adott területen, vagy adott igényekre mely műpázsitunk lehet a legjobb választás. Julcsi döntését segítette az ingyenesen igényelhető műfű mintánk is, mely során 3 tetszőleges műfű típust postázunk, így élőben is látható a szintetikus pázsitok színe, textúrája, érezhető, milyen a tapintásuk.

Ha bizonytalan, melyik műpázsitunkat válassza, kérjen műfű mintát, vagy keressen fel minket bizalommal, szívesen válaszolunk a kérdéseire!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.