Barion Pixel

Ha a 2022-es újévi fogalmad egy zöldebb kert volt, ez a belga pázsitról szóló ajánlat neked szól!

Évindító akciónk keretén belül azoknak kívánunk lehetőséget biztosítani az örökzöld Grassland belga pázsitok kedvezményes beszerzésére, akik szeretnek előre gondolkodni, tervezni és nem szeretnék az utolsó pillanatokra hagyni a kert vagy a terasz felújítását. Így a tavaszi napsugarakat már a pihe-puha műfű pázsit társaságában tudják majd tölteni!

Az ajánlat minden dekorációs célú pázsitra vonatkozik és az eredeti árból akár 27% kedvezményt jelent. A kínálatunkban megtalálható Grassland belga pázsitok egytől egyig tartós, prémium minőséget képviselnek.

Az, hogy kinek melyik műfű lesz a lehető legjobb választás, az egyedi preferencián és ízlésen felül a felhasználás céljától is függ. Hiszen más tulajdonságok lesznek számottevőek egy játszótér, egy előkert vagy éppen egy emeletes ház erkélyének műfűvel való telepítése során. A honlapunkon megtalálható csoportosítást ennek mentén alakítottuk ki, mely során figyelembe vettük a szálhosszúság mellett a szerkezeti kialakítás különböző jellemzőit. Így született meg a weboldalunkon megtalálható 5 kategória, melyeket a továbbiakban szeretnénk röviden bemutatni.

1. Belga pázsit otthonra

A szintetikus pázsit otthonra való alkalmazása egy igen népszerű és egyben sokrétű felhasználási mód. Ebben a kategóriában biztosan találsz számodra megfelelő pázsitot akkor is, ha az egész hátsó udvart szeretnéd műfűvel borítani vagy éppen csak az előkertet, de ha a műfű teraszra telepítésén gondolkozol, akkor is jó helyen jársz.

Ha további iránymutatásra van szükséged, mert medence köré szeretnéd telepíteni vagy éppen kisgyerekek mellé, akkor olvasd el korábbi bejegyzéseinket vagy egyéb felmerülő kérdés esetén vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

Ha a 2022-es újévi fogalmad egy zöldebb kert volt, ez az ajánlat neked szól!

2. Belga pázsit kutyásoknak

Ezt a kategóriát azért választottuk szét az otthoni kategóriától, mert állattartók esetén van néhány szempont, amit pluszban érdemes figyelembe venni. Ebbe a csoportba olyan műfüvek kerültek, amivel kiskedvencek mellett sem lehet mellélőni és lehetővé válik háziállatok mellett is az esztétikus, szép pázsit mindenféle javítgatás és bosszankodás nélkül. A műfüvet ugyanis nem tudja kiégetni, besárgítani az állatok vizelet, valamint nem tudják azt kikaparni és kitaposni sem. Ezen felül a jó vízáteresztő tulajdonságnak köszönhetően esőzéseket követően is gyorsan megszárad a műfű felülete, ami miatt nem keletkezik pocsolya, sár az összegyűlő víz miatt, így a kutyák, cicák a kinti játékot követően is tiszták lesznek.

A kutyabarát Grassland Pázsitok között többféle megjelenésű műfű is helyet kapott. Ha valaki egy zsengébb, puhább tavaszias pázsitra vágyik, akkor a közkedvelt Novara Chique lehet a befutó, de ha valaki pont az erősebb, masszívabb összhatásra vágyik, akkor Boxer pázsitunkat ajánljuk.

3. Belga Pázsit irodába, étterembe

Ha a 2022-es újévi fogalmad egy zöldebb kert volt, ez Belga Pázsitról szóló ajánlat neked szól!

Irodai dekorációnak szeretne műfüvet vásárolni? Vagy inkább egy étterem kertjébe, teraszára? Mind a két területen izgalmas hatás érhető el, kül- és beltéren egyaránt. Ebbe a kategóriába azokat a műfüveinket válogattuk össze, melyek kinézetükben, szerkezeti kialakításukban alkalmasak lesznek erre a célra.

4. Tűzálló műfüvek

Bár minden prémium minőségű pázsit rendelkezik egy alap kigyulladást megelőző bevonattal, vannak olyan műfüvek, amelyek extra tűzálló réteggel vannak ellátva. Az ebben a kategóriában megtalálható műfüvek kiválóan alkalmasak olyan helyekre, helyszínekre, ahol fontos, hogy a műfű megfeleljen bizonyos tűzvédelmi előírásoknak. Így ezeket a pázsitokat ajánljuk rendezvényekre, kiállításokra, expokra.

5. Grassland Pázsit sportpályára, játszótérre

Bár az ebben a kategóriában található műfüvek nem képezik részét az akciós ajánlatnak, mégsem hagyhattuk ki az alap kategóriák bemutatásából. Sportpályánál és köztéri játszótéri burkolatnál egyaránt fontos, hogy a műfű kellőképpen strapabíró legyen, valamint jól bírja a használatból fakadó, tartós igénybevételt. A konkrét pázsit kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy milyen típusú sportágat űznek majd a kialakítandó műfüves pályán.

A multisport műfüvet ajánljuk azoknak, akik többféle sportághoz alkalmas pályát szeretnének kialakítani. Ezen felül vannak kifejezetten labdarúgásra kifejlesztett műfüveink, melyek olyan pattanási és rúgási képességeket tesznek lehetővé, amit a természetes gyepen tapasztalnánk, ezzel biztosítva a focizáshoz szükséges megfelelő alapot. Ha pedig játszótéri burkolatnak szeretne valaki műfüvet, akkor a Gameplay egy népszerű választás szokott lenni. Ez a típus a játszóterekre, de sportolásra használt területekre is megfelelő lehet.

Ha a 2022-es újévi fogalmad egy zöldebb kert volt, ez a Belga Pázsitról szóló ajánlat neked szól!
smacap_Bright

Ha szeretnéd élőben megnézni és megtapintani műfüveinket és nem csak leírások, technikai információk és képek alapján szeretnél dönteni, akkor látogass el péceli irodánkba vagy rendeld házhoz műfű minta csomagunkat. Felmerülő kérdés esetén vedd fel szakértő kollégáinkkal a kapcsolatot és engedd, hogy segítsünk, hogy környezeted még szebbé válhasson a Grassland Pázsittal!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.