Barion Pixel

A műfű kiállja az idők próbáját

Ma már a műfű nem egy idegen ötlet, amit városi mulatság lenne a kertbe vagy a teraszra telepíteni. Érdemes átgondolni, milyen érvek szólnak mellette, és milyen esetekben különösen jó vagy kifejezettebben jobb választás, mint a hagyományos füves talaj.

Akár készíthetünk pro és kontra listát, majd ennek fényében hozhatjuk meg a végső döntést. Ilyenkor érdemes azt is mérlegelni, hogy milyen szempontok a hangsúlyosabbak, például prioritás-e a látvány, vagy másodlagos szempont. Fontos a rendezett kép számunkra, amikor kilépünk a teraszra, szeretnénk egy kiegyensúlyozott, harmonikus élményben részesülni, vagy elszenvedjük a hagyományos fűvel járó kevésbé esztétikus tényezőket is? Néhány kérdés mentén érdemes tehát körbejárni a témát, mielőtt döntést hozunk. Egy biztos: a megfelelő pázsit kiválasztása sokáig fog kiszolgálni minket, és örömet nyújtani a hétköznapokban.

boy standing with ball football field ready start play new game
Kids soccer photo created by jcomp – www.freepik.com

Hagyományos fű kontra műfű

Először is, a sima fű nap hatására kiéghet, erősebb igénybevétel hatására – például háziállat, vagy a gyerekek – tönkremehet, kitaposható és kijárható. Sajnos ezek az igénybevételek nyomot hagynak rajta, és egy idő után már nem biztos, hogy az a gyönyörű és gondosan ápolt zöld gyep tekint ránk vissza kertünkből, mint amit eredetileg elterveztünk. Az idő múlása nyomot hagy rajta, és elhasználódik. Ez persze nem mindenhol jelent problémát, például egy tanyán, vagy kifejezetten egy zártkerti övezetben, ahol a természetes terményeken és növényeken van a hangsúly. Ahol azonban a látvány is számít, ott már törhetjük a fejünket, hogy hosszútávú megoldást keressünk. Ilyenkor tökéletes ötlet a műfű telepítése.

wooden floor with grass
Green wood photo created by freepik – www.freepik.com

Előnyös választás a műfű

Előnyei között szerepel, hogy már vannak olyan típusú műfüvek, amelyet az állatok sem tudnak kikaparni, kitaposni, valamint a vizeletük sem égeti ki a pázsitot. Továbbá, olyan típust is választhatunk, amelynek magasabb a strapabíró képessége. Így, ha otthonunk kertjében a gyerekek előszeretettel rúgják a bőrt vagy fogócskáznak, sokat szaladgálnak, tehát egy folyamatos igénybevételnek van kitéve a talaj, akkor is kiállja a próbát. Valamint, amennyiben fontos lenne a tűzvédelem is a műfű kiválasztásakor, még tűzálló verziót is választhatunk, melyek extra tűzálló bevonattal vannak ellátva. Tehát látható, hogy az igazán fontos szempontokhoz igazodva ki tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbb műfüvet, ami hosszútávon tehet jó szolgálatot a számunkra.

Hosszútávú befektetés

A weboldalon mindegyik felsorolt kategóriában, sőt, még azon túl is találunk a kínálatban örök pázsitot otthonunk kertjébe. A vásárlás során az is fontos szempont, hogy milyen minőségű terméket viszünk haza, hiszen nemcsak azért fizetünk, amit a boltban éppen kiválasztunk, hanem azzal együtt fizetjük azt az időt is, ameddig képes kiszolgálni minket a termék. A Grassland hét éves tapasztalattal rendelkező, prémium kategóriás műfüvek forgalmazásával foglalkozó cég, ahol szakértelemre és belga minőségre számíthatunk. Az itt vásárolt pázsit hosszútávú beruházás lesz kertünkben.

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.