Barion Pixel

4 nyári tevékenység, ahonnan nem maradhat el a Grassland Pázsit

Nyaranta, ha van lehetőségünk rá, szeretünk egy kicsit lelassítani: szabadságra menni, nyaralni, többet pihenni vagy csak egyszerűen olyan dolgokkal eltölteni az időt, amelyek feltöltenek és jó érzéssel töltenek el. A Grassland Pázsit számos ilyen tevékenységet tud még kényelmesebbé és élvezetessé tenni a kínálatában található különböző műfű típusokkal.

4 nyári tevékenység, amelnél nem maradhat el a Grassland Pázsit
A Grassland Pázsit számos nyári tevékenységet tesz kényelmesebbé, vagy éppen élvezetesebbé.

Mezítlábas műfű tevékenységek a teraszon

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend teraszra, erkélyre műfüvet választani burkolatként, mely nem véletlen, hiszen rengeteg előnnyel jár, melyeket a nyári jó időben még jobban ki tudunk használni. Kertesházak teraszára is előszeretettel választanak az emberek műfüvet, azonban olyan társasházaknál, ahol nincsen saját kert, különösen népszerű választás a műfű pázsit, mellyel könnyedén lehet kert hangulatot kialakítani a teraszon, erkélyen is.

Sokan szeretik a reggeli kávéjukat a teraszon, erkélyen elfogyasztani, ahol a mókuskerék beindulása előtt még tölthetnek egy pár nyugodt percet a friss levegőn, ráhangolódva a nap további részére. Ha több idő van erre, akár egy kiadós reggeli, egy jó könyv vagy az aktuális hírek elolvasása is kiegészítheti ezt a kellemes reggeli időtöltést. A puha műfű pázsittal a lábunk alatt pedig még pihentetőbb lehet ez a napindító tevékenység.

Népszerű nyári tevékenységnek számít még a napozás a teraszon, ahol a kellemes Grassland Pázsitba belefeküdve igazán különleges élményt kapunk.

Teraszra nagyon ajánljuk az olyan puha műfüveket, melyekre mezítláb is kényelmes lesz rálépni. Ilyen például a Novastar vagy a Novara Chique, de a Casablanca La Rosa is remek választás erre a célra.

Műfű és a grillszezon

Ahogy beköszönt a jó idő, elkezdődik a grilleszezon is. Az illatok, az ízek, a társaság, a beszélgetések, a hangulat mind hozzájárulnak a nyári grillezős kertipartik népszerűségéhez.

Tűzálló műfű választása esetén pedig nem kell aggódni akkor sem, ha esetleg a műfű közelébe kerül a grillező, ugyanis ezek a műfüvek az alap kigyulladást megelőző bevonaton felül kifejezetten extra tűzálló bevonattal vannak ellátva. Az ilyen tűzálló bevonattal ellátott műfüveink közül a Vanquish nem igényel homoktöltést a telepítés során, míg a Hadanot és az Octaviát homoktöltéssel kell ellátni.

4 nyári tevékenység, ahonnan nem maradhat el a Grassland Pázsit
Tűzálló műfű esetén nem kell aggódni, ha a műfű közelébe kerül a grillező.

Műfű, mint a nyári medencézések kiegészítője

Ahogyan korábbi cikkünkben már részletesebben kifejtettük, a műfű telepítése medence mellé is egy népszerű és egyben praktikus megoldás is. Számos előnnyel rendelkezik, de ami igen lényeges ezen a felhasználási területen, hogy úgy eredményez puha és kényelmes járó felületet, hogy mindeközben nem válik csúszóssá, ha vizes lesz! Jó vízelvezető képességgel rendelkezik, ezáltal gyorsan megszárad, ami a medence mellett egy igen fontos szempont. Minimális karbantartási igényének köszönhetően pedig megkímélhetjük magunkat a sok bosszankodástól és munkától és olyan érzésünk lesz így otthon is, mintha nyaralnánk!

Nem feltétlenül kell beépített medencére gondolni, egy felfújhatós medence vagy egy kisebb pancsoló mellé is ugyanolyan jó választás műfüvet rakni.

4 nyári tevékenység, ahonnan nem maradhat el a Grassland Pázsit
A műfű telepítése medence mellé népszerű és praktikus megoldás iis egyben.

Otthoni játszóterek kiegészítésére

Otthoni játszóterek köré is nagyon javasoljuk műfű telepítését. Nem véletlen, hogy cégünk a köztéri játszóterek kialakítása során is sok esetben műfüvet alkalmaz.

A műfű pázsit különösen előnyös választás a homokozó szempontjából, a kiszóródó homokot ugyanis sokkal könnyebb feltakarítani műfűről, mint az élő pázsitról.

Hinta és csúszda környékén is praktikus választás lehet a szintetikus pázsit, ugyanis sokkal puhább, így egyben biztonságosabb választás is, hiszen jobban tompítja az esetleges eséseket. A másik oka ennek, hogy a hinta fékezésénél és a csúszdán lecsúszás során az élő pázsit azon a hinta fékezés és a csúszdáról való megérkezés pontján túl nagy igénybevételnek lenne kitéve, ezért ezen a területen könnyen kikophatna.

Mivel a Grassland Pázsit teljes mértékben időjárásálló, ezért nem kell aggódni a nyári száraz, meleg idő hatásaitól, hiszen a műfű egész évben ugyanolyan üde zöld marad, nem égeti ki a nap és nem fakul ki a színe sem a magas UV sugárzás hatására sem. A szintetikus pázsit ezért hű társunk lesz hosszú éveken át, kényelmesebbé és pihentetőbbé téve életünket.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keresse szakértő munkatársunkat bizalommal.

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.