Barion Pixel

4 ötlet a műfű irodai felhasználására

A műfű klasszikus felhasználási területeiről már egy korábbi bejegyzésünkben részletesen írtunk. Az ilyen felhasználási módok köré tartozik például a műfű teraszra, erkélyre telepítése, vagy játszótéri és sportpálya burkolatként való alkalmazása vagy a valódi gyep műfűvel való kiváltása előkertekben, hátsó kertben, udvarokban.

Most pedig egy elsősorban beltéri felhasználási módot, helyszínt fogunk körbejárni, amely több okból kifolyólag is igen népszerű az elmúlt időszakban. Ez a hely pedig nem más, mint az irodák, irodaházak.

A műfű választása beltérben nem egy elrugaszkodott dolog! Igen izgalmas hatás érhető el a műfüves terek létrehozásával. Az egyszerű, letisztult, modern kinézetű helyiségeket is fel tudja dobni egy kis műfű dekoráció. A fiatalos, start up cégek, akik valamilyen módon bele akarják vinni az iroda stílusába a cég hangulatát, jellemzőit, sokszor választanak műfüvet dekorációs célra. Ezt többféle módon lehet megvalósítani, amiből összegyűjtöttünk néhány népszerűbb változatot.

Műfüves dekorációs ötletek irodába

1. Műfű, mint háttér

A műfű különleges hátteret jelent a cégek logójának, esetleg rövidebb idézeteknek, szlogeneknek. Egy kis világítással ötvözve figyelemfelhívó lesz, hangsúlyossá teszi és jól kiemeli a logót a térben és nagyon jól öltözteti a kisebb és nagyobb helyiségeket is.

2. Műfű mint falburkolat

A műfüves falburkolat az egyik legnépszerűbb műfűből készült beltéri dekoráció. Ez nem véletlen, hiszen fiatalossá és üdévé varázsol bármilyen helyiséget. Legyen szó az iroda étkezőjéről, tárgyalójáról,  folyosójáról vagy akár a mosdójáról, mindegyikben jól fog mutatni. Az egyszerű fehér falakat és a letisztult, modern bútorzatot is szuperül öltözteti. Mindemellett pedig ez a fali dekorációs elem egyszerűen kezelhető és takarítható. Mivel a falon nincs nagy igénybevételnek kitéve, ezért a műfű kültéren megszokott élettartamánál is tovább fogja bírni, ami miatt ár-érték arányban kifejezetten jó választásnak számít.

Akár be lehet borítani vele egy egész falfelületet is, de egyéb fali burkolatokkal vegyítve is stílusos kompozíciókat lehet kihozni. Faburkolattal, LED-es világítással párosítva igazán impozáns dekoráció hozható létre. Erre a célra, valami puhább, finomabb műfű pázsitot ajánlunk, amely hívogató hatást fog kelteni.

3. Beltéri műfű szőnyeg

Pihenős, lazítós szobában a műfű szőnyegként is nagyon jól funkcionál. Nem kell hozzá más, csak néhány babzsák és fotel és máris létrejött egy olyan hely, ahol meg lehet pihenni egy kicsit az ebédszünetben vagy egy fárasztó munkanap után.

4. Recepció

Irodaházak recepciós pultjánál is nagyon jól mutat egy kis zöld dekoráció. A műfű erre a célra is alkalmas. Így már az épületbe való belépés pillanatában is egy szemet gyönyörködtető, friss, fiatalos hatás érhető el.

Kínálatunkban létrehoztunk egy olyan kategóriát, ahol azokat a Grassland Pázsitokat gyűjtöttük össze, amik a megjelenésük, szerkezeti kialakításuk miatt a legideálisabbak irodai vagy akár éttermi felhasználásra. Ilyen műfüvek a Roma, a Novara Chique, a Belmonte, a Casablanca La Rosa, a Monza, a Novastar, a Mystique Master, az Octavia, a Hadano, illetve a Vanquish.

Az egyik legnépszerűbb választás erre a célra a Novara Chique, mely sűrű, vékony szálainak köszönhetően az egyik legpuhább pázsit a kínálatunkban. Tömörsége gondozottságot sugall, a műfű színe és szerkezeti felépítése pedig igazán élethű hatást kelt. A Novara Chique nagytestvére a Novastar is igen kedvelt erre a célra, mely a Novara Chique-hez hasonló megjelenéssel és minőséggel rendelkezik, csak mindezt egy hosszabb szálhosszúsággal fűszerezi meg, amitől igazi luxus hatást kelt környezetében.

A Mystique Master pázsitunkat azoknak ajánljuk, akik egy különlegesebb, sűrűbb, sötétebb színtónusú műfűre vágynak. 43 mm-es szálmagasságú műfű pázsitként egyszerre finom és masszív.

A Belmonte évek óta töretlen népszerűségnek örvend, amit a finom részleteknek és a természetes eleganciának köszönhet. Ezt a hatást a kétszínű puha és rugalmas fűszálainak köszönheti, amik miatt igazán realisztikus hatást kelt. A Belmonte XST technológiával van kialakítva: a fűszálak belseje meg van erősítve, ezáltal a műfű ez sokkal stabilabb vázzal rendelkezik és még strapabíróbb lesz.

Ha nyitott vagy az újszerű megoldásokra és szeretnél valami egyedi irodai dekorációt létrehozni, nézz körül kínálatunkban vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk, hogy kiválaszthasd a cég arculatához illő Grassland Pázsitot!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.