Barion Pixel

1 új műfű oldalunkon: bemutatkozik a Novara Divine

Jelen írásunkban egy új általunk forgalmazott műfüvet fogunk bemutatni, ami nem más, mint a Novara Divine. Igazából a megújult szó illik rá leginkább, hiszen a nálunk, a Grassland.hu oldalon régóta kapható és igazán népszerű és közkedvelt műfű, a Novara Chique megújult változatáról van szó.

Mit érdemes tudni a Novara Divine műfűről?

Röviden, ha egyetlen mondatba kellene sűrítenünk, akkor legjellemzőbb, legfontosabb tulajdonságaként azt emelnénk ki ennek a műfűnek, hogy ez a legeslegpuhább műpázsitunk! Ez a puhaság annak köszönhető, hogy a Novara Divine pázsit szálazására az jellemző, hogy a főszálak vékonyak, azonban nagyon sűrűn helyezkednek el egymás mellett. Szerintünk aki erre a fűre mezítláb egyszer rálép, az szinte azonnal szerelembe esik, de az biztos, hogy nem akar egyhamar lelépni róla, sőt inkább kedvet kap ahhoz is, hogy leheveredjen egyet ejtőzni a pihe-puha műfű pázsiton.

94d668ce 1

Ezen felül persze van más említésre méltó tulajdonsága is a Novara Divine műfűnek, mint például a 38 mm-es fűszálhossza, mely miatt olyan, mintha az év minden egyes napján éppen frissen nyírták volna le. Tehát ajánljuk mindenkinek, aki szereti a frissen nyírt fű látványát, mert ha valaki emellett a műfű pázsit mellett teszi le a voksát, akkor otthona kertjében az év 365 napján ez a látvány tárul majd elé – anélkül, hogy a fűnyíróra szükség lenne.

A fentebb már említett sűrű, tömör szálazása ennek a műfűnek egyértelműen egyfajta gondozott pázsit hatását kelti mindenkiben, aki csak rápillant, és ez a látvány a házikedvencek mellett is ugyanolyan marad hosszú évek után is. Ugyanis a Novara Divine esetében egyben kutyabarát műfűről is beszélünk, és ez jó hírt jelenthet minden kisebb és nagyobb állatot tartó számára, hiszen a kiskedvence nem tudja kikaparni a műfüvet, nem tud benne igazán kárt tenni. Még az állati vizelettel szemben is ellenállást mutat a Novara Divine műfű, ugyanis nem égeti ki az sem a fű felületét. Sőt! Szuper vízelvezető készséggel rendelkezik, így az esőzésből, állati vizeletből és bármi másból származó nedvességet gyorsan elvezeti, nem marad meg a felületén.

Fontosnak tartjuk ebben a felsorolásban kiemelni még ennek a műfűnek a szinte páratlan realisztikus, igazán megdöbbentően valósághű kinézetét. Ezt az igazi fűhöz nagyon hasonlító hatást egyértelműen a benne elhelyezkedő fűszálak alakja és színe adja. Emellett ez a műfű úgy épül fel, hogy az aljzatában elszáradt műfű szálakat imitáló “elszáradt fűszálak” találhatóak meg, akár az igazi pázsitokban. Ám ezeknek az elszáradtnak tűnő szálaknak más funkciója is van, amellett, hogy még valóságosabb hatást, látványt adjanak vissza, amellett segítenek a műfűnek “emlékezni.”

Hogy ez mit is jelent? Nem mást, mint azt, hogy a Novara Divine műfűnek van egy olyan extra, szuper tulajdonsága, hogy lelapulást követően – legyen szó egy kis vagy nagyobb állat leheveredéséről, egy asztal, szék, vagy bármilyen egyéb tárgy, bútor huzamosabb ideig egy helyen a műfüvön való tartásáról – a műfű szálai viszonylag gyorsan visszaállnak az eredeti helyükre – nem hagyja őket lelapulva maradni. Ezt a jelenséget egyébként szokás a műfű memóriájának is nevezni.

Kinek ajánljuk a Novara Divine műfüvet?

Meleg szívvel ajánljuk mindenkinek, aki egy igazán pihe-puha, élethű műfűre vágyik otthona kertjében. Emellett ajánljuk azoknak is, akik az eddig fűnyírással és locsolással töltött hosszú-hosszú órákat szeretnék megspórolni maguk és családjuk számára az elkövetkező években. Illetve szerintünk tökéletes ez a műfű mindenki számára, aki nem szeretne kompromisszumokat kötni sem az élethű látványban, sem pedig a prémium minőségben.

Amennyiben írásunk, és a Novara Divine műfű felkeltette érdeklődését, akkor oldalunkon megrendelhető ez a típusú műfű. Amennyiben kérdés merül fel, készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeink valamelyikén.

shutterstock 1474774730 1


Nehéz a döntés? Segítünk!

Tudjuk azt, hogy nehéz döntést hozni – főleg ha csak képernyőn keresztül látja az ember a műfüveket. Ezért ajánljuk az ingyenes házhoz rendelhető mintacsomagunkat. Ebben a csomagban 3 db szabadon választott műfű mintát rendelhet házhoz bárki, hiszen személyes tapasztalat – akár tapintás stb. alapján könnyebbé válik a választás.

Érdemes figyelni az akciókat

Műfű vásárlás esetén, jó kivárni azokat az időszakokat, amikor az adott műfű ára akciós, hiszen így pénzt spórolhatunk, ahhoz képest, mintha ugyanazt a műfüvet teljes, eredeti árban vásárolnánk meg.

Ajánljuk facebook oldalunkat, ahol heti rendszerességgel érdekes és hasznos tartalmakat osztunk meg – műfű témában.

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.

műfű minta rendelés arany háttér

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (2.190 Ft) terheli Önt.